Kontaktlencsék

alcon_logoÜzletünk 2015-ben is Alcon Referncia Optika lett. A sok éves Alcon-Kaiser Optika együttműködés és a lassan két évtizednyi tapasztalat a kontaktlencse illesztésben tette lehetővé, hogy megkapjuk ezt a kitüntető címet. Így biztos lehet benne, hogy minden esetben a legkorszerűbb lencsét kapja nálunk és a legnaprakészebb információkat kaphatja tőlünk.


Options-kat
Üzletünkben valamennyi, vezető kontaktlencse gyártó termékét megvásárolhatja.
A legújabb fejlesztésekkel lépést tartva Ön mindig a legkorszerűbb termékeket vásárolhatja meg. A napjainkban legelterjedtebb „hónapos” kontaktlencsék egész napos komfortos viseletet tesznek lehetővé.Szalonunk 2008 január elsejétől a Cooper Vision céggel speciális marketing megállapodást kötött.

Ennek értelmében a Dunakanyar Kistérségben üzletünk forgalmazza kizárólagosan az Options kontaktlencse termékcsaládot, amely tartalmazza a legkülönfélébb lencse típusokat a különböző igények kielégítésére, legyen szó egy napos eldobható vagy ún. cilinderes lágy kontaktlencséről. Bövebb felvilágosítást adunk személyesen üzletünkben vagy e-mailben.

Így bármelyik Cooper Vision kontaktlencse típust, amelyekkel más néven találkozhat, megveheti a Kaiser Optikában. Az Options család lefedi valamennyi, napjainkban korszerű kontaktlencse típust.

Divatossá váltak a szemszínt megváltoztató színes kontaktlencsék. Ezek nemcsak dioptria nélküli, hanem dioptriás változatban is kaphatóak. Üzletünkben a FreshLook színes havi kontaktlencse valamennyi színárnyalatát, a szem alkalmassága esetén, azonnal elvihetik dioptria nélküli változatban.

Próbáld ki a Focus Dailies Aquacomfort plus egynapos eldobható lencséket üzletünkben!

Ezen kívül rendelhetők még Acuvue color, Sauflon color és Biomedics color színes kontaktlencsék is.
Azoknak a pácienseknek, akik ún. cilinderes szemüveget viselnek és eddig ezért nem kaphattak lágy kontaktlencsét, is kínálunk megoldást: több kontaktlencse gyártó kínál ún. tórikus lágy kontaktlencséket, amelyek ezt a fénytörési hibát korrigálják.
A napjainkban már kevéssé alkalmazott, klasszikus kemény kontaktlencsék utánrendelésére is van lehetőség, ha ismeretesek a pontos paraméterek.
Újdonság az extrém magas oxigénátersztő ún. szilikon-hidrogél havi lencse. Ez olyan pácienseknek lehet megoldás, akiknél az erős napi igénybevétel (pl. monitor előtti munka) miatt csökken a lencseviselés komfortja. Segítenek bizonyos szövődmények kialakulásának megakadályozásában. Ha Ön is úgy érzi, hogy lencse váltásra van szüksége keressen fel minket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinkre kattintva.
Azoknak, akik alkalomszerűen szeretnének kontaktlencsét viselni (sportolás, szabadság, hétvége…) vagy szeretnék a szemüket minden nap friss, új lencsékkel kényeztetni, ajánljuk az egynapos eldobható lencséket. Ezeket a lencséket raktárról azonnal el is vihetik.

Azonnal megfeledkezhet róla

mydayKontaktlencse viselés kompromisszumok nélkül? A CooperVision MyDay egynapos lencse az, amire az Ön szemének szüksége van – olyan lélegző kontaktlencsét, amelynek a viseléséről szinte azonnal megfeledkezhet.

Az új szilikon vegyület biztosítja a megfelelő egyensúlyt, így az Ön szeme bőséggel hozzájut a számára szükséges oxigénhez, miközben Ön élvezheti az Önnek fontos, kényelmes kontaktlencse viselést.

HASZNOS TUDNIVALÓK

A kontaktlencséket minden nap ki kell venni és megfelelő fertőtlenítő-tároló folyadékban kell tartani azokat a következő használatig.
Vannak úgynevezett kiterjesztett viseletű kontaktlencsék is, amelyeket 1-7 napig állandóan, kivételes esetben 2-4 hétig is a szemen lehet folyamatosan, éjjel-nappal. Ezek olyan speciális lencsék, amiket csak a kontaktlencse illesztő engedélyével és folyamatos kontroll vizsgálat mellet szabad így viselni.
Alkalomszerű (sport,  hétvége, kirándulás…) viseletnél ajánljuk az egynapos, eldobható lencséket, amelyek mellé nem kell ápolószer. Ezeket a lencséket azonnal elviheti üzletünkből.

Aki még sohasem hordott kontaktlencsét könnyen elbizonytalanodhat a széles választék láttán, hallatán. A szakember feladata a legoptimálisabb lencsetípust. Üzletünkben ezért mindenkinek a személyes igényeinek és adottságainak a leginkább megfelelő lencsét illesztjük.
A sok hasonló, de apró részletekben mégis különböző kontaktlencse típus nem váltogatható szabadon. Tehát, ami az egyik embernek jó, az nem feltétlenül jó a másiknak, hiába egyforma pl. a dioptriájuk. Minden esetben a szakember feladata eldönteni, kinek melyik lencsetípus a legalkalmasabb a szemére. Bármilyen probléma, szokatlan jelenség vagy szempirosság esetén a kontaktlencséket ki kell venni és haladéktalanul tájékoztasson bennünket, hogy segíteni tudjunk.

Egy kis segítség a kontaktlencse kezeléséhez.

Ha még nincs lencséd, most láthatod, hogy gyerekjáték az egész! Alapos vizsgálat után választjuk a számodra legmegfelelőbb kontaktlencsét.