Szemüveg lencsék

Legújabb fejlesztés a Carl Zeiss Visiontől: i.Scription.

kiskep16Az iProfiler mérőrendszer (ld. látásvizsgálat menüpont) által megadott értékek segítségével az Ön szemüveglencséje minden eddiginél élesebb látást biztosít. Az i.Scription-nel a képminőség új mércéjét állította fel a Zeiss: kimagasló élesség és tisztaság mellett a színek sokkal gazdagabbak, mint eddig bármikor. Az éjszakai és a szürkületi tájékozódás és autóvezetés tükröződés- és fényudvarmentes. Amennyiben sokat vezet autót éjszaka vagy gyenge látási viszonyok mellett, úgy mindenképpen ajánlatos ezt a lencsét kipróbálnia!


iscriptionNapjainkban az optikai ipar szinte „nem ismer lehetetlent. A 10-15 évvel ezelőtti technikai korlátok már nem akadályozzák meg a bonyolultabb vagy csak erősebb dioptriájú szemüvegeknek a mai, divatos, kis méretű keretekbe való elkészítését. Ehhez a szakember tanácsát követve elegendő az ún. vékonyított, könnyített lencséket választani.


Üzletünk a német ZEISS cég kiemelt Partnere a régióban. Ez olyan szakmai és technikai felkészültséget jelent, aminek segítségével minden esetben a legnaprakészebb tudás birtokában tudunk az Ön segítségére lenni. Továbbá a  francia ESSILOR és a német Rodenstock szemüveglencséi rendelhetőek üzletünkben.
Mind a ZEISS, mind az Essilor cégek által kifejlesztett speciális programok segítségével további 20-25%-al tudjuk a vékonyított lencsék vastagságát csökkenteni. Így még magasabb dioptriák esetén is esztétikus szemüvegek készíttetésére van lehetőség.

iscription_2