Fényre sötétedő lencsék

Lehetőség van bármilyen optikai keretbe dioptriás napszemüveg elkészíttetésére is bármilyen színárnyalatban.
Kedvelt megoldás az ún. fotokromatikus (fényre sötétedő) szemüvegek készíttetése, amelynek óriási előnye, hogy a lencse a mindenkori napsütés erősségéhez mérten besötétedik vagy kivilágosodik. Az ilyen szemüvegek készülhetnek üveg vagy műanyag lencsével is.

AZ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS: TRANSITIONS®

Belső térben a Transitions lencsék teljesen színtelenek, így senki sem veszi észre, hogy Ön fényre sötétedő szemüveget hord. Szabadban, szikrázó napsütésben gyorsan és egyenletesen változnak lencséi napszemüveg sötétségűre.

A lencsék rendkívül gyorsan reagálnak a változó fényviszonyokra, és mindig csak annyira változtatják a színüket, hogy a látás tökéletesen kényelmes maradjon, így viselője szinte megfeledkezhet arról, hogy szemüveget hord.A Transitions szemüveglencsék barna, vagy szürke színben, bármilyen típusú szemüvegkeretben, bármikor és bárhol viselheti.

Eredeti Transitions® szemüveglencsék

Az eredeti Transitions® szemüveglencsék szemüvegviselők millióit teszik elégedetté szerte a világon. A legszélesebb választékban kapható különböző alapanyagú és tervezésű Transitions alkalmazkodó lencsék megkülönböztetett előnyöket rejtenek magukban a hagyományos szemüveglencsékkel szemben.

 • A beltérben teljesen átlátszó lencsék kültérben besötétednek
 • Ugyanolyan átlátszóak beltérben és éjszaka, mint a hagyományos lencsék
 • A káros UVA és UVB sugárzás 100 %-át kiszűrik
 • Szürke és barna színekben kaphatók
 • Kompatibilisek a legnépszerűbb szemüvegkeret márkákkal és stílusokkal
 • Átlátszóak beltérben és éjszaka
 • Gyorsan alkalmazkodnak
 • Sötétek az éles napfényben
 • Kapható színek:Fekete és barna

Az egyetlen állandó a változás

Ugyanúgy, mint a hagyományos lencsék a Transitions lencsék is teljesen átlátszóak beltérben és éjszaka. Kültérben pedig, az UV fény erősségének függvényében automatikusan besötétednek, szürke vagy barna színűek lesznek.

Ezek a mindennapi viseletre való lencsék folyamatos komfortot és nyugalmat nyújtanak, csökkentik a fényvisszaverődést, a szem elfáradását és minden pár UV 400 védelmet is biztosít.

 Transitions® XTRActive™ szemüveglencsék

A Transitions® XTRActive™ szemüveglencse az eddigi legsötétebb, mindennapi használatra tervezett szemüveglencsénk, mely erős napfényben gyorsan alkalmazkodik, elérve a hagyományos napszemüvegek sötét árnyalatát.Minden körülmények között folyamatosan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz. Mivel alkalmazkodnak mind a látható fényhez, mind az UV fényhez, ezek az első olyan, mindennapi használatra tervezett szemüveglencséink, melyek még autóban is elsötétednek.

 • Az eddigi legsötétebb, mindennapi használatra tervezett szemüveglencsénk, még magas hőmérsékleten is
 • Autóban elsötétednek
 • Optimális látást biztosítanak, növelik a látáskényelmet és csökkentik a fényvisszaverődést
 • Kényelmes, enyhe beltéri árnyalat
 • Kifejezetten arra tervezték, hogy a legtöbb kerethez illeszkedjék.

Az Új Transitions® XTRActive™ szemüveglencsék az eddigi legsötétebb, mindennapi használatra tervezett szemüveglencsénk; autóban besötétednek; és a szabadban természetesen kivilágosodnak. A Transitions alkalmazkodó szemüveglencse-család legújabb fejlesztése.

beltérben, autóban, ragyogó napsütésben

Beltérben, autóban, ragyogó napsütésben

CRIZAL® TRANSITIONS® SIGNATURE™ VII  MOSTANTÓL SZÜRKÉSZÖLD SZÍNBEN IS

Az Essilor és a Transitions bemutatja az új szürkészöld színű Crizal Transitions fényresötétedő lencséket. Az új színárnyalat divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben valódi színérzékelést biztosít.

essilor-20140514-transitions-icon-a4_0x0_wfill