Multfokális lencsék

Üzletünk évek óta a Carl Zeiss kiemelt partnere és 2012.-től megkapta az Essilor cég Varilux – Master of Vision kitüntető címet is. Mindkét cég a multifokális lencsék fejlesztésének élvonalába tartozik. Így Önnek lehetősége van a jelenleg legfejlettebb progresszív szemüveglencsék megrendelésre szalonunkban. A fejlesztések minden esetben a lencsék egyedivé tétele irányába mutatnak.

 

A lencsék gyártásakor figyelembe veszik az Ön dioptriáját, a kiválasztott szemüvegkeretet és az arc anatómiai adottságait. Ezek méréséhez mindkét cég elkészítette a maga készülékét. A Zeiss az iProfiler és RVT, míg az Essilor a Visioffice segítségével készíti el a szükséges méréseket. (Mindkét készülékkel rendelkezik üzletünk és látásvizsgálat menüpontban olvashatnak is róluk).

Most a két cég legkorszerűbb lencséit mutatjuk be Önnek röviden.

 Carl Zeiss – Gradal Individual EyeFit

A lencsék legfontosabb jellemői a természetes látás bármely távolságra. Optimalizált látás közelre, gyors megszokás. A lencsék rendelésekor lehetőség van az egyes távolságokra optimalizálni a felületkialakítást: ha valaki sokat vezet, akkor a távoli zóna lesz nagyobb, ha sokat dolgozik irodában, akkor az ún. “köztes zónát” tervezik nagyobbra. Ha pedig az olvasás fontos, akkor a lencse olvasó részét optimalizálják a gyártás során.

Essilor – Varilux Ipseo N.E.

Az Essilor legkorszerűbb lencséinek tervezésekor abból indultaki a szakemberek, hogy az emberek tekintési szokásai nem egyformák: vannak, akik inkább a szemüket mozgatják és vannak olyanok, akik inkább a fejüket fordítják, ha szólnak hozzájuk vagy ránéznek valamire. A szem és fejmozgatás aránya és mennyiségi mindenkire egyedileg jellemző. Ezt a jellemzőt méri meg az Essilor Visioffice készüléke egy 3D-s mérés során és ennek a mérésnek az alapján rendeljük meg az Ön egyedi lencséit. A következő linkre kattintva megtekintheti mit jelent ez a valóságban: http://www.varilux.hu/

A multifokális lencsék választéka napjainkban óriási. Ezért javasoljuk, hogy multifokális szemüveg rendelése előtt kérjen tanácsot tőlünk, hogy a felhasználás, valamint az ár/érték arány tekintetében a legkedvezőbbet ajánlhassuk Önnek.