ZEISS Vision Center

Üzletünk 2013 szeptemberében teljes megújuláson ment keresztül. 16 évvel ezelőtti alakulásunk óta folyamatosan fejlődünk és minden esetben a legkorszerűbb, legmodernebb technikákkal támogatva végezzük a látásvizsgálatot és a kontaktlencse illesztést. Mindezt a legjobb szemüveg, legjobb kontaktlencse viselése és az Ön érdekében.

Fejlődésünk most mérföldkőhöz érkezett. Magyarországon elsőként, hivatalosan is és nemzetközileg is regisztrált szaküzletként ún. ZEISS Vision Center lettünk. A kitüntető cím eléréséhez számos feltételnek kellett eleget tennünk:

– Az első, hogy a Zeiss legkorszerűbb gépparkjával rendelkezünk. Ez a géppark öt, tökélestes egységet alkotó elemből áll. Három közülük a nagy pontosságú mérő és elemző egység, melyek különböző feladatokat látnak el:


zlk1i.Profiler, a szemprofil pontos felállítása és bemutatása ún. hullámfront technológia felhasználásával


zlk2i.Polatest , professzinális távoli binoculáris refrakció


zlk3i.Terminál, az ún. centrálási adatok pontos és gyors meghatározására (mindhárom készülékről a Látásvizsgálat menüpontban olvashat részletesen)


– A második feltétel a Zeiss szemüveglencsék elsődleges alkalmazása, valamint a Zeiss nemzetközi standardjához igazodó üzletbelső kialakítása volt.
– A harmadik pedig a több, mint másfél évtizedes tapasztalat és felhalmozott tudás „hasznosítása” az Önök legjobb kiszolgálása érdekében.
Ez a hármas egység, valamint a folyamatos továbbképzés jelenti és garantálja a ZEISS Látás Központ megvalósulását, amikor betér hozzánk.