2023 őszi Keretújdonságaink


Ezek az elegáns színes keretek meghosszabbítják  a nyári hangulatot, és garantáltan párosíthatók az őszi outfitekhez is.
Nálunk mindenki kiválaszthatja a leginkább hozzá illő modellt a Betty Barclay, Carolina Herrea, Furla, vagy Police kereteink közül!


A képen látható Tommy Hilfiger és HUGO modellek ötvözik a modern, letisztult hatást, friss pasztell színekben, a 2023-as szemüvegkeret trendnek megfelelő átlátszó tiszta üveg hatással.
Az acetát a minőségi műanyag szemüvegek alapanyaga. Jellemzője, hogy erős, tartós, ugyanakkor könnyen adaptálható, fejre igazítható. Nem véletlen, hogy legnagyobb márkák minőségi szemüvegei is ebből az anyagból készülnek.
Ez a vidám, életteli színekben pompázó kollekció megszeretteti a szemüvegviselést. Jó szívvel ajánljuk ezeket a kereteket mindenkinek, akik nem elrejteni akarják a szemüveget, hanem lehetőséget látnak benne egyéniségük kifejezésére.


A Carrera az úttörő formatervezés és a kiemelkedő minőség szinonimája.
Egy valódi márka azoknak, akik magabiztosan állnak az élethez, nem félnek kitűnni a tömegből.
A kezdetek egészen 1956-ig vezetnek vissza. Minden a versenyzés szeretetéből született.
Az osztrák szemüveggyártó Wilhelm Anger úgy döntött, hogy cégét „Wilhelm Anger Werker”-ről „Carrera”-ra nevezi át, a Carrera Panamericanáról mint nyílt országúti autóversenyről.
A kiváló optyl keret alapanyag, melyet a Carrera is használ, egy hőálló műanyag epoxigyantákból, kivételes tulajdonságokkal. Könnyű és strapabíró, jól megmunkálható. 20%-kal könnyebb szemüvegkereteket tudnak készíteni belőle az acélhoz képest, és az optyl amellett, hogy ultrakönnyű, antiallergén is

🦝 

MILO & ME
Strapabíró gyermek szemüvegkeretek
Német minőség. A lágyítószer mentes TPE-ből és a törésálló TR-90 alapanyagból készült keretek könnyűek, rugalmasak és kellően ellenállóak ahhoz, hogy bírják a mindennapi aktivitást!
Menő design, trendi színek fogyasztóbarát áron!
Minden MILO&ME keret fejpánttal, csúszásgátló szilikon szárvég kampókkal, mikroszálas törlőzsákkal, cipzáras tokkal és matricával van ellátva.