SZEMÜVEGKÉSZÍTÉS

Jó szemüveget nem lehet futószalagon készíteni, mert a szemüvegkészítés egy összetett folyamat, amely szakértelmet, odafigyelést és precizitást igényel. Nem is gondolnánk, de Magyarországon a lakosság körülbelül felének lenne szüksége szemüvegre, mert a hibás fénytörés gyakran nehezíti az olyan mindennapos feladatok elvégzését, mint például a vezetés vagy a számítógépes munkavégzés.

Sokan vannak, akiknek van szemüvegük, de nem hordják, mert nem hozzájuk illőt választottak, nem látnak vele jól, nem kényelmes a viselése.

Ezt a kellemetlenséget már azzal elkerülhetjük, hogy alaposan megvizsgáljuk a szemet. Ezért tartjuk hitvallásunknak azt, hogy komplex, exkluzív szolgáltatást nyújtunk, minden szemüvegünket egyedileg készítjük, és nemet mondunk a tömeggyártásra.

A Kaiser Optika szalon élménye egyedülálló. A szakértelem, precizitás, és a személyes kapcsolat a garancia arra, hogy valóban olyan szemüveget tudjunk készíteni mindenkinek, ami az övé. Minden szempontból.

Minden munkafolyamatot szakember végez nálunk, házon belül dolgozunk, manufakturális jelleggel, így tudjuk garantálni azt, hogy minden figyelmet és törődést megkap az ügyfél, így a szemüveg is.

1. Ahány ember, annyi szemüveg

Ahhoz, hogy a legtökéletesebb szemüveget készíthessük, ismernünk kell a páciens egyedi igényeit és a napi rutinját is. Például, mire fogja használni a szemüveget? Mi a fontos neki egy szemüvegben a minőségen kívül? Minél részletesebben ismerjük az ügyfelet, mindennapi szokásait és elfoglaltságait, annál pontosabban tudunk segíteni.

2. Évekre választunk keretet

Hosszú távon gondolkodunk – mi is, az ügyfél is. Éppen ezért fontos, hogy olyan keretet válasszunk, ami tökéletesen illeszkedik az arc formájához, anatómiájához, megfelel az ügyfél egyéni stílusának, és természetesen a szemüveg funkciójának is. Szalonunkban mindig az aktuális trendet követő, divatos keretek közül választhatnak ügyfeleink, és természetesen segítünk a keret választásában szakmai és esztétikai szempontokat is figyelembe véve. A ZEISS VISUFIT 1000 készülékkel lehetőség van virtuális szemüvegkeret próbára is.

3. A tökéletes szemüveg kulcsa a szemüvegkeret precíz centrálása

Egy minőségi, minden szempontból tökéletes szemüveg elkészítésénél ez kihagyhatatlan lépés, mert ez a személyre szabás első lépése. Minden arc más, ezért a ZEISS VISUFIT 1000 szemüvegkeret- centráló berendezés segítségével 3D képet készítünk az arcról a kiválasztott keretet viselve. A képek segítségével látjuk az egyedi anatómiai adottságokat és a keret pozícióját az arcon, így tudjuk tökéletesíteni a szemüveget.

4. A szemüveglencsék kiválasztása és rendelése

Ha megvan az optimális keret, a látásvizsgálat eredményei alapján ajánlunk és kiválasztjuk a szemüveglencsét, figyelembe véve annak típusát, az alapanyagát, a felületkezelést, valamint a fény és UV szűrést.

5. Készül a szemüveg

Miután megérkeznek a lencsék, alapos ellenőrzés után CNC technológiával csiszoljuk formára őket. Ezután kerülnek a keretbe a lencsék, majd miután megtisztítottuk és leellenőriztük a kész szemüveget, átadjuk azt boldog tulajdonosának.

6. A nagy találkozás – kész a szemüveg

Nem engedjük el ügyfeleink kezét akkor sem, ha elkészült a szemüveg. Átadás során adaptáljuk a szemüveget, azaz elvégezzük a szemüveg végső archoz igazítását, beállítását. Megtanítjuk a szemüveg helyes használatát és tanácsot adunk annak helyes tisztítására és tárolására vonatkozóan. Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk az új szemüveg megszokásában, mert csak akkor lesz teljes az élmény és a hatékonyság, ha mindenki komfortosan érzi magát új szemüvegével. Bárki, aki nálunk készíttette szemüvegét, tudja, hogy ha bármilyen problémája adódik a szemüveggel, esetleg további tanácsra lenne szüksége, akkor bizalommal fordulhat hozzánk bármikor.

ZEISS AdaptiveSun
Intelligens napszemüveglencsék kompromisszumok nélkül

A ZEISS AdaptiveSun lencséi olyan napszemüveglencsék, melyek színintenzitása automatikusan alkalmazkodik az UV-kitettséghez, így biztosít tökéletes UV- és tükröződésvédelmet. Barna, szürke, pioneer zöld és kék színekben kapható, így bármelyen stílushoz könnyen választhatunk belőle, egységes vagy színátmenetes színezésben, közepes vagy magas fényintenzitás esetén nyújtva védelmet. Mindezeket megtekintheti és kipróbálhatja üzleteinkben.