ZEISS MyoCare – Innovatív lencsecsalád gyermekeknek

A ZEISS által szervezett különleges képzésen a Kaiser Optika munkatársai is részt vettek, sikeresen elsajátították a legújabb lencsetípus értékesítéséhez szükséges ismereteket.

Ez a modern lencse a rövidlátás késleltetésére hivatott, melynek használata ázsiában már jó ideje bevett gyakorlat, és most a ZEISS által európában is elérhetővé vált az úgynevezett gyermekkori miópia menedzsment részeként.

„Jobb látás, teljesebb gyermekkor”.

Hirdeti a Zeiss, és ezzel maximálisan egyet értünk mi is.

A rövidlátók száma az egész világon dinamikusan emelkedik. Ezen belül a nagyfokú miópia kialakulásának kockázata is egyre magasabb a fiatalok körében. Korunk életmódbeli szokásai miatt, mivel egyre kevesebb a szabadban végzett tevékenység, és extrém módon növekszik a közeli tevékenységekkel (telefon) töltött idő, egyre korábban jelennek meg a miópiás tünetek.

Fiatalabb gyermekeknél ha kiderül a miópia (melynek korrigálására mínuszos lencse szükséges), ez sokkal gyorsabban fokozódik. Ezért olyan fontos, hogy a folyamat lassítását miahamarabb megkezdjük. Ennek kezelésére eddig csak az úgynevezett orthokeratológiai lencséket (kontaktlencséket) használtunk.

Mostantól a korszerű lencsekivitelnek köszönhetően szemüveget is tudunk készíteni, a látásélességet pedig folyamatosan monitorozzuk, látásnaplóban rögzítjük. A tudomány jelenlegi fejlettsége szerint a ZEISS MyoCare szemüveglencsék jelentik a ZEISS legjobb megoldását a rövidlátás gyermekkori fokozódásáank lassítására.

Ezen lencséket kizárólag a ZEISS Myocare szakértőknél lehet megvásárolni, mint amilyen a Kaiser Optika Vision Expert és Vision Center.

További részletekről bátran érdeklődjön kollégáinknál!

Kaiser Optika – Váci Greens
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Tel.: +36 1 378 0836